torstai 24. helmikuuta 2011

Täällä taas

Mikä tosssa Moulin Rougessa niin ihmisiä kiehtoo ? mäku katoin niin mua ei siin leffas muutaku ärsyttäny se päähenkilö koska sen piti tunkee joka helvetin lauluun luikauttaan ja pilata ne siinä samalla. kyllähän sen ääntä ois voinu kestääkkin jos se ois vaa yhes laulus jotai sanonu mutku elokuva kestää mitä? 2 tuntia ?  ja se ukko on äänessä joka kymmenes minuutti sillä rasittavalla äänellään ja vielä laulaa melkeen samoja laulujaki. Paras kappale elokuvassa on ehottomasti Roxanne jossa se viiksivallu lauleskelee siinä. Ja se Tango on siinä videos varsin innoittava.

Toi onkin varsin hyvä aasin silta siihen elokuvaan mikä mun pitäisi katsoo uudestaan Take the Lead
 http://www.youtube.com/watch?v=-yWRRvTBUz4
muistan joskus Canal+ tuli tää leffa ja katottiin kaverin kanssa tätä. Voisin helpostii sanoo et tää elokuva innoittu mut ruveta harrastaan ns. Ballroom Dancingiä. Vieläkin harmittaa kun kerta menivät sulkemään sen koulun mis kävin harrasteleen näitä. EN oo päässy kunnolla pyörähteleen melkee vuoteen vissiin.
Jos vielä istun RTV:llä ens vuonna niin vissiin voisin ton elokuvan näittää niis film presentaatioissa olettaen et nekin pyörii vielä silloin.

Ja vielä tohon aikasempään merkintään viitaten et Throne of Blood elokuva oli varsin mielenkiintonen elokuva kattoo. Vähän pitkä vetonen kohdiltaan mutta silti tosi hyvä leffa kattoo jos eii parempaa tekemistä. Viimenen kohtaus ainakin oil erittäin hyvä kun Herra Isoherran joukot kääntyi häntä itteään vastaan. Hyvä näyttelijä tekee hyvän suorituksen. Suosittelen kaikille ketkä vähänkään kiinnostuneet japanilaisista elokuvista tai ihan vaan vanhoista elokuvista.